Natuurlijke haarverf

Ervaar zelf de resultaten van natuurlijke haarverf

Bent u het zat dat uw haar dof of pluizig is als resultaat van het vele verven van uw haar? Dan kunnen wij u van harte aanraden om voortaan natuurlijke haarverf te gebruiken. Bij Kapsalon Thamara Jane in ‘s-Graveland werken we uitsluitend met natuurlijke haarproducten. U zult hierdoor merken dat uw haar weer sterker wordt en gaat glanzen. Hierdoor kunt u weer met plezier uw haar laten verven! Kom dus gerust eens bij ons langs voor een knip-, of verfbeurt. In onze salon gebruiken we onder andere producten van de volgende merken:

  • Hair Wonder
  • Organic Color SystemsNatuurlijke haarverf
  • Tints of Nature
  • Color Mate


Alle producten zijn zorgvuldig geselecteerd

Al deze producten worden zorgvuldig door ons geselecteerd, zodat we zeker weten dat er alleen biologische ingrediënten in zijn verwerkt. Zo profiteert u in onze salon altijd van de juiste zorg voor uw haar en de voordelen die het uw haar zal bieden op de lange termijn. Bent u achteraf tevreden over de natuurlijke haarverf? Dan kunt u deze natuurlijk ook zelf bij ons aanschaffen, evenals onze andere haarproducten. Voor ieder haartype bieden wij wel een passend product aan zodat u uw haarverzorging thuis ook kunt voortzetten.

Wilt u meer weten over natuurlijke haarverf of over onze andere producten? Of wilt u een afspraak maken in onze kapsalon om zelf te ervaren wat de voordelen zijn? Neem dan contact op middels het contactformulier of bel ons. Wij staan u graag te woord!

   Haarproducten     Contact