Kapper Hilversum

Kapper in Hilversum: Thamara Jane Hairfashion

Van harte welkom op de website van Thamara Jane Hairfashion. U bent op zoek naar een kapper in Hilversum en zodoende bent u op deze pagina terecht gekomen. Onze salon is gevestigd in ‘s-Graveland en dus zeer goed bereikbaar vanuit onder andere Hilversum, Bussum en Naarden. In onze salon kunt u uitstekend terecht voor diverse soorten behandelingen aan uw haar, of het nu gaat om het bijknippen van de puntjes of een nieuw kleurtje. Deze professionele kapper gaat graag met uw haar aan de slag om ervoor te zorgen dat u weer tevreden de deur uitloopt.

Gespecialiseerd in natuurlijke haarproducten

Waarom zou u nu juist voor ons kiezen als uw kapper in Hilversum en omstreken? Kapsalon Thamara Jane weet zich te onderscheiden doordat wij onszelf gespecialiseerd hebben in natuurlijke haarproducten. Het werken met natuurlijke en duurzame haarproducten is voor ons zeer belangrijk en zal uw haar alleen maar ten goede komen. Daarnaast is het natuurlijk ook een stuk beter voor de natuur! Al onze medewerkers weten hoe zij u uitstekend van dienst kunnen zijn en kunnen u ook diverse producten aanraden. Omdat onze haarproducten vrij zijn van onder andere kleurstoffen en siliconen, zal uw haar zal er direct gezonder uitzien en ook erg zacht en glad aanvoelen.

Kapper HilversumMaak nu een afspraak

Kortom, voor een knip- of verfbeurt bent u altijd welkom bij deze kapper in Hilversum en omstreken. Wij knippen zowel dames, heren als kinderen. Neem contact met ons op om een afspraak te maken. Ook wanneer u vragen heeft staan wij u graag te woord!

 

   Goede kapper Hilversum     Herenkapper Hilversum     Contact