Haarproducten

Haarproducten met natuurlijke ingrediënten

U bent op deze pagina terecht gekomen omdat u op zoek bent naar haarproducten. Bij Thamara Jane Hairfashion in ‘s-Graveland bent u hiervoor aan het goede adres. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het gebruik van natuurlijke haarverzorging. Niet alleen kunt u bij ons terecht voor een verf- of knipbeurt, ook schaft u bij ons de fijnste producten voor uw haar aan. Omdat wij veel waarde hechten aan natuurlijke en duurzame haarproducten, kunt u er op rekenen dat uw haar bij langdurig gebruik in betere conditie zal zijn. Uw haar wordt sterker en gaat weer glanzen!

HaarproductenZet uw haarverzorging thuis voort

Wij bieden haarproducten aan van diverse merken, waaronder Hair Wonder, Organic Color Systems, Tints of Nature en Color Mate. De productlijnen die wij in onze kapsalon verkopen zijn met zorg voor u samengesteld. Zo kunnen wij uw haar de zorg en aandacht geven die het verdient, maar kunt u thuis uw haarverzorging ook voortzetten wanneer u haarproducten bij ons koopt. Onze medewerkers staan klaar om u van passend advies te voorzien en kunnen u diverse producten laten zien die aansluiten bij uw eventuele haarproblemen. Zo loopt een ieder bij ons weer tevreden de deur uit!

Ervaar zelf het eindresultaat

Wilt u zelf een fijne behandeling ervaren waarbij wij gebruikmaken van onze natuurlijke haarproducten? Kom dan gerust eens langs voor een knip- of verfbeurt en laat u verrassen door het eindresultaat! U kunt een afspraak maken middels het contactformulier of door even te bellen. U kunt uiteraard ook gewoon binnen komen lopen, de keuze is aan u.

   Haarverf     Contact