Goedkope kapper Hilversum

Goedkope kapper in Hilversum en omstreken

Van harte welkom bij Thamara Jane Hairfashion, een professionele doch goedkope kapper in Hilversum en omstreken. Ondanks onze scherpe prijzen doet dit niets af aan de kwaliteit die wij leveren in onze salon. Onze medewerkers staan dagelijks voor u klaar om u de beste service aan te bieden zodat we altijd aan uw verwachtingen kunnen voldoen.

Zoals benoemd zijn wij dus een goedkope kapper in Hilversum, dit kunt u zien in de vergelijkingstabel die wij hebben opgesteld. Al voor 16 euro kunt u bij ons terecht voor een knipbeurt en kinderen tot 8 jaar kunnen voor 13,50 alweer met een fris kapsel rondlopen. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor wassen/drogen en het zetten van krullen. Ook heren kunnen bij ons terecht voor diverse behandelingen aan het haar. Daarnaast hopen wij een knipbeurt voor uw kinderen ook aangenaam te maken. Wanneer zij in onze speciale Kids Kniphoek mogen zitten, zullen zij een bezoekje aan de kapper namelijk helemaal niet erg vinden!

Goedkope kapper HilversumUw haar weer gezond, glanzend en sterk

Wij maken bij het verzorgen van uw haar uitsluitend gebruik van de beste, natuurlijke producten. Dit wil zeggen dat deze producten uw haar niet beschadigen en uw haar weer glanzend, gezond en sterk zal worden! Komt u ook langs bij Thamara Jane Hairfashion, de goedkope kapper Hilversum en omstreken? Wij raden dan aan om een afspraak te maken zodat u zeker weet dat u direct geholpen kunt worden in onze salon. U kunt ons bereiken middels het contactformulier op deze website of bel ons even. Tevens staan wij u graag te woord wanneer u vragen heeft.

   Goede kapper Hilversum     Kapsalon Hilversum     Contact