Natuurlijke haarverzorging

Ervaar nu zelf onze natuurlijke haarverzorging

Natuurlijke haarverzorging is zeer belangrijk om de conditie van uw haar (weer) te verbeteren en dit ook te behouden. In veel haarproducten zitten namelijk ingrediënten die uw haarconditie lijken te verbeteren, maar dit is vaak niet het geval. Neem bijvoorbeeld siliconen, een ingrediënt dat vaak in haarproducten zit. Siliconen zorgen ervoor dat uw haar gaat glanzen en minder pluizig wordt en dat ziet er natuurlijk mooi uit aan de buitenkant. Echter werkt dit alleen maar averechts, omdat siliconen een laagje om het haar gaan vormen. Naarmate u de haarproducten vaker gebruikt kan water niet meer goed doordringen tot het haar, met als gevolg droog en pluizig haar. Dit is slechts één voorbeeld van de vele misleidende ingrediënten die in haarproducten worden gestopt en uw haarconditie eigenlijk niet zullen verbeteren.Natuurlijke haarverzorging

Daarom staat het gebruik van natuurlijke haarverzorging bij Kapsalon Thamara Jane hoog in het vaandel. Wij houden namelijk van gezond en sterk haar! Daarom maken wij in onze salon gebruik van de volgende producten:

  • Hair Wonder
  • Tints of Nature
  • Color Mate
  • Organic Color Systems

Altijd een product dat aansluit bij uw haartype

Iedere productlijn van Organic Color Systems is speciaal geformuleerd voor gekleurd haar. Wanneer de producten worden gecombineerd geeft dit een nog beter resultaat! In elke fase van uw haarbehandeling kunt u deze producten gebruiken, van shampoo tot styling. Uiteraard kunt u deze natuurlijke haarverzorgingsproducten ook bij onze salon in ‘s-Graveland aanschaffen. Kom dus gerust eens langs om uw haar te knippen of verven. Onze medewerkers adviseren u graag zodat u het beste haarproduct in handen heeft dat aansluit bij uw haartype.

   Haarproducten     Natuurlijke haarverf     Contact